Privacybeleid - AVG

PRIVACYBELEID

In dit privacybeleid wordt uiteengezet hoe we uw persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt door gebruik te maken van deze website www.ApartmanyRozmberk.cz (de "Website"), gebruiken en beschermen. De beheerder van persoonsgegevens is het bedrijf Senta Holding sro, met maatschappelijke zetel te Strakonická 71, Lahovice, 159 00 Praag 5, bedrijfsidentificatienummer: 281 61017, ingeschreven in het handelsregister bijgehouden door de gemeentelijke rechtbank in Praag, dossiernr. . Nr. C 129615 (hierna "Senta Holding" genoemd).

Naviggo Group doet er alles aan om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Al uw persoonlijke gegevens mogen alleen worden gebruikt in overeenstemming met dit privacybeleid. Senta Holding behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd te wijzigen door het bij te werken op de website. Door ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken, geeft u ons uw toestemming voor de verwerking en het beheer van de gegevens die worden verstrekt voor de doeleinden en onder de voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Al uw persoonsgegevens die u van u ontvangt, worden verzameld, opgeslagen en gebruikt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, in het bijzonder Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 (Algemene verordening betreffende de bescherming van persoonsgegevens ) gegevens, hierna de "Verordening" genoemd) en Wet nr. 101/2000 Coll., betreffende de bescherming van persoonsgegevens, zoals gewijzigd (hierna de "wet" genoemd).

Wat we verzamelen:

Senta Holding verzamelt en verwerkt de volgende persoonsgegevens van u:

De informatie die u ons verstrekt door toegang tot en door het contactformulier op de Website www.ApartmanyRozmberk.cz in te vullen, in het bijzonder de informatie die nodig is voor het aanmaken en uitvoeren van uw bestelling bij ons. Deze persoonlijke informatie omvat:

· Voornaam Achternaam

· E-mailadres

· Mobiele telefoonnummer

· Aanvullende informatie die u ons vrijwillig verstrekt in het contactformulier

· Informatie over uw bezoeken aan de website en de bronnen waaruit u zich bij ons hebt aangemeld.

· Cookies

Als u niet akkoord gaat met het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit privacybeleid, geef uw persoonlijke gegevens dan niet aan ons door via de website.

Met welk doel verwerken wij uw persoonsgegevens:

  • We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor u deze aan ons heeft verstrekt, namelijk om te onderhandelen over het sluiten, wijzigen of uitvoeren van een contract voor werk, een contract voor het leveren van onze diensten (met het oog op het uitvoeren van uw bestelling) . De verwerkingsperiode wordt bepaald door de duur van de specifieke contractuele relatie en vervolgens gedurende de periode van wettelijke verjaringstermijnen, in het gegeven geval maximaal 10 jaar vanaf de datum van beëindiging van de relevante contractuele relatie.

  • We gebruiken uw gegevens met betrekking tot uw klantgedrag om zakelijke en statistische gegevens bij te houden met het doel onze diensten en producten te evalueren, deze te verbeteren en de diensten van onze klanten voor marketingdoeleinden te verbeteren voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, zoals beschreven meer in detail in het gedeelte Technische gegevens. en om de website (dit beleid) te bezoeken als we de juiste toestemming van u hebben, gebruiken we uw contactgegevens (e-mail / telefoonnummer) om marketingberichten over producten en diensten te verzenden, zoals beschreven in meer detail in de Direct Marketing-sectie (deze principes) om de meest effectieve manier te garanderen om de inhoud van onze Website te presenteren

  • om onze legitieme belangen te beschermen (in het bijzonder om fraude te voorkomen, om schending van onze voorwaarden te voorkomen en af ​​te schrikken, om claims af te dwingen en om de bescherming van onze wettelijke rechten te waarborgen)

  • We kunnen uw contactgegevens verder gebruiken om onze onderlinge communicatie te waarborgen en om de uitoefening van uw rechten in verband met de bescherming van persoonsgegevens mogelijk te maken voor andere specifieke doeleinden waarvoor u ons toestemming hebt gegeven.

Persoonlijke gegevens worden opgeslagen voor de tijd die nodig is om de bovenstaande doeleinden te bereiken of voor de tijd die nodig is om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de relevante wettelijke verplichting of om de bescherming van onze rechten te waarborgen.

Directe marketing

Uw persoonlijke gegevens kunnen worden gebruikt voor directmarketingdoeleinden als we de juiste toestemming van u hebben om deze voor dat doel te gebruiken. U kunt zich op elk moment afmelden voor het elektronisch ontvangen van commerciële communicatie. Technische gegevens en om de website te bezoeken

Google Analytics

Onze website maakt gebruik van de webanalysedienst "Google Analytics" van Google Inc. (hierna "Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies", tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst, om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt naar een server van Google in de VS gestuurd en daar opgeslagen. We hebben Google Analytics op deze site uitgebreid met de code "anonymizeIP". Dit betekent dat als uw IP-adres zich in een van de EU-lidstaten of landen die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte bevindt, Google uw IP-adres eerst zal inkorten. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar de server van Google in de VS gestuurd, die pas later wordt ingekort. Namens de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. U kunt het gebruik van cookies op uw computer via uw browserinstellingen uitschakelen. Houd er echter rekening mee dat dit ertoe kan leiden dat sommige delen van deze site niet worden gebruikt.

U kunt ook voorkomen dat Google gegevens verzamelt die zijn gegenereerd door cookies met betrekking tot uw gebruik van deze site (inclusief uw IP-adres) en deze gegevens verwerkt door een browserplug-in te downloaden en te installeren die beschikbaar is op https://tools.google.com/dlpage / gaoptout? hl = cz . In plaats van een add-on, vooral voor mobiele browsers, kunt u voorkomen dat Google Analytics gegevens verzamelt door op de volgende link te klikken. Er wordt een opt-out-cookie geplaatst die het verzamelen van gegevens bij een volgend bezoek aan deze website verhindert. Het opt-out-cookiebestand wordt op uw apparaat geplaatst en is alleen geldig in een specifieke browser en alleen voor onze site. Als u cookies in deze browser verwijdert, moet u deze opt-out-cookie opnieuw plaatsen. We gebruiken Google Analytics ook om gegevens van DoubleClick- en AdWords-cookies te analyseren voor statistische doeleinden. Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u op https://www.google.com/analytics/terms/en.html of https://www.google.com/intl/en/policies/.

Bladwijzers voor sociale netwerken

Onze website bevat bladwijzers van sociale netwerken (Facebook). "Sociale bladwijzers" zijn internetbladwijzers waarmee gebruikers van deze netwerken links en nieuws kunnen verzamelen. Deze bladwijzers worden alleen op onze website geplaatst als links naar de bijbehorende sociale netwerken. U wordt alleen doorgestuurd naar de website van de serviceprovider als u op een grafisch netwerkelement klikt - alleen dan krijgt de serviceprovider gebruikersinformatie. Informatie over de omgang met uw persoonlijke gegevens bij het gebruik van bladwijzers voor sociale netwerken vindt u in de volgende verklaring over de omgang met persoonlijke gegevens. Het gebruik van deze diensten buiten het bereik van ons aanbod wordt uitsluitend beheerst door de verklaring over de omgang met persoonsgegevens van de dienstverlener.

Facebook-plug-ins

Onze website maakt gebruik van de plug-ins facebook.com die worden beheerd door Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland ("Facebook"). Plug-ins zijn te herkennen aan een van de Facebook-logo's (witte "f" op een blauwe achtergrond, de tekst "I like it" of het "thumbs up" -symbool) of aan het woord "Facebook plug-in". U kunt een lijst en het uiterlijk van Facebook-plug-ins vinden op https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Als u de webpagina van dit menu oproept die een van deze knoppen bevat, maakt uw browser een directe verbinding met de Facebook-servers. Facebook stuurt de inhoud van de plug-in rechtstreeks naar uw browser en voegt deze in de website in. Om deze reden hebben wij geen invloed op de omvang van de gegevens die Facebook met deze plug-in verzamelt. Door de plug-in te integreren, ontvangt Facebook de informatie die u op de opgegeven pagina van ons aanbod hebt opgeroepen. Als u bij Facebook bent ingelogd, kan Facebook het sitebezoek aan uw Facebook-account koppelen. Als u interactie heeft met de plug-in, bijvoorbeeld wanneer u op de knop "Vind ik leuk" klikt of een opmerking plaatst, zal uw browser de relevante informatie rechtstreeks naar Facebook sturen, waar deze wordt opgeslagen. Als u geen Facebook-account heeft, is het mogelijk dat Facebook uw IP-adres detecteert en opslaat. Volgens Facebook worden alleen geanonimiseerde IP-adressen opgeslagen. Het doel en de omvang van de gegevensverzameling en de daaropvolgende verwerking en het gebruik van Facebook-netwerken, evenals uw respectieve rechten en opties voor het instellen van de bescherming van uw privacy, worden vermeld in de privacyverklaring van Facebook op https: //www.facebook. com / over / privacy /. Als u een Facebook-gebruiker bent en niet wilt dat Facebook via dit aanbod gegevens over u verzamelt en deze gegevens koppelt aan uw Facebook-lidmaatschapsinformatie, moet u zich bij Facebook afmelden voordat u onze website gebruikt. U kunt uw onenigheid met het gebruik van gegevens voor reclamedoeleinden verder instellen en kenbaar maken via de profielinstellingen binnen uw Facebook-account: https://www.facebook.com/settings?tab=ads.

Veiligheid

We doen er alles aan om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Om ongeoorloofde toegang tot of openbaarmaking ervan te voorkomen, hebben we passende fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingevoerd om de informatie die we op de website verzamelen te beschermen en te beveiligen. U erkent dat uw persoonlijke gegevens die u ons verstrekt, systematisch automatisch zullen worden beheerd met behulp van automatische en alle andere informatiesysteemtools.

Verstrekken van uw persoonlijke gegevens

Uw persoonsgegevens zijn beschikbaar voor de betreffende medewerkers en personen van Senta Holding, alsmede voor natuurlijke personen en medewerkers van de bedrijven die wij hebben ingehuurd om deze gegevens technisch voor ons te verwerken. Dit zijn entiteiten die ons voorzien van web- en databasehosting, werken als databasebeheerders, IT-netwerken of boekhoudspecialisten. De toegang van deze personen en de verwerking van uw persoonsgegevens door een derde gebeurt steeds op basis van een contract over de verwerking van persoonsgegevens en onder de voorwaarden bepaald door de wettelijke voorschriften.

Links naar andere websites

Onze website kan links naar andere websites bevatten. Als u echter een dergelijke link gebruikt en onze website verlaat, dient u zich ervan bewust te zijn dat wij geen controle hebben over die andere websites. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de bescherming en privacy van alle informatie die u verstrekt wanneer u dergelijke sites bezoekt, en dergelijke sites zijn niet onderworpen aan dit privacybeleid.

Rechten van betrokkenen

Bij het verzamelen, verwerken en opslaan van uw persoonsgegevens draagt ​​Senta Holding volledig zorg voor de bescherming van uw rechten zoals deze voortvloeien uit de relevante bepalingen van wettelijke voorschriften. In verband met de verwerking van persoonsgegevens beschikt u over de hieronder vermelde rechten, die u naar eigen goeddunken kunt uitoefenen:

  • het recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens - wanneer u gratis informatie bij ons kunt opvragen over de verwerking van uw persoonlijke gegevens

  • het recht op overdraagbaarheid van gegevens - dwz. persoonlijke gegevens over u verkrijgen die u ons hebt verstrekt, in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal leesbaar formaat, en het recht om deze gegevens over te dragen aan een andere beheerder

In het geval van verwerking die wordt uitgevoerd op basis van uw toestemming, heeft u het recht om de toestemming te allen tijde geheel of gedeeltelijk in te trekken met werking voor de toekomst. We zullen de verwerking niet verder uitvoeren zonder de juiste toestemming. U kunt de toestemming intrekken op het onderstaande e-mail- of postadres. Het intrekken van uw toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming die vóór de intrekking is gegeven.

Als u van mening bent of vindt dat Senta Holding of door ons geautoriseerde derden uw persoonsgegevens verwerken die in strijd zijn met de bescherming van uw privé- en persoonlijk leven of in strijd zijn met de toepasselijke wetgeving, vooral als uw persoonsgegevens onjuist, onvolledig of als ze zijn verwerkt voor een bepaald doel zonder een overeenkomstige juridische reden, kunt u ons verzoeken:

  • onjuiste persoonsgegevens over u hebben gecorrigeerd en / of aangevuld

  • uw persoonlijke gegevens hebben verwijderd - vooral als uw persoonlijke gegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of als u de verwerking van uw persoonlijke gegevens beperkt (vooral als u de juistheid van persoonlijke gegevens ontkent of de verwerking illegaal is en u weigert te verwijderen persoonlijke gegevens en verzoeken, in plaats daarvan hebben we geen beperkingen meer nodig op hun gebruik of uw persoonlijke gegevens voor verwerkingsdoeleinden, maar u hebt ze nodig om uw juridische claims te bepalen, af te dwingen of te verdedigen)

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens bij het Bureau voor de bescherming van persoonsgegevens, luitenant-kolonel. Sochora 27, postcode 170 00, Praag 7, www.uoou.cz. In verband met de uitoefening van uw rechten en in geval van vragen of informatie over de omgang met persoonsgegevens binnen Senta Holding, kunt u contact opnemen met de beheerder op: ApartmanyRozmberk @ gmail.com

of schriftelijk bij Senta Holding sro, Strakonická 71, Lahovice, 159 00 Praag 5

Dit privacybeleid is geldig vanaf 25.5.2018.